Uudiskohteet

Sato Kotkakuja ja Kotkatie Espoo, Pääurakoitsija Jatke Uusimaa Oy

Uudiskohde, jossa yksi asuinkerrostalo ja kaksi parkkihallia. Urakoimme näiden perusmuurien, sekä yläpohjien veden- ja lämmöneristystyöt. Valmistunut 2022 kesäkuu. (vesikatot yhteensä n. 500m2, pihakannet yht. n. 2000m2)

Varma Lauttasaari, pääurakoitsija VRP Etelä-Suomi Oy

Kohteessa peruskorjaus-, sekä uudiskohde samalla tontilla. Peruskorjaukseen asennamme uudet lämmön- ja vedeneristeet (villakatto). Lisäksi vanhoille pihakansille asennetaan uudet veden- ja lämmöneristeet. Uudiskohteessa teemme perusmuurien, terassien, sekä vesikaton lämmön- ja vedeneritystyöt. Valmistunut 2022 elokuu (saneeraus n. 1000m2 uudiskohde n.500m2)

A-Kruunu Pasilankatu 13 Helsinki, pääurakoitsija Jatke Uusimaa Oy

Kohteessa kaksi asuinkerrostaloa, jossa urakoimme kaikki vesikattojen lämmöneristys-, vedeneristys- puu- ja valutyöt. Tässä kohteessa urakoimme myös kaikki kattopuutarhat ja istutukset. (yht. n. 2000m2)

Sato Kotkatie Espoo, Pääurakoitsija Jatke Uusimaa Oy

Uudiskohde, jossa yksi asuinkerrostalo. Urakoimme kohteen perusmuurien, sekä yläpohjien veden- ja lämmöneristystyöt. (yht. n. 1200m2)

Saneerauskohteet

Otaniemen vesitorni, Pääurakoitsijana GRK Infra Oy

Kohteessa urakoitiin kaikki yläpohjien puutyöt, lämmöneristykset ja vesieritykset kantavan laatan pinnasta ylöspäin. Lisäksi teimme vesitornin päällä olevan rakennuksen kaikki ulkoseinien uudet rungot ja pellitystyöt. (yhteensä n. 3000m2). Kohde valmistunut joulukuussa 2021.

Piitie 1 Vantaa, pääurakoitsija Finrem Oy

Saneerauskohde, jossa urakoimme laajennusten vesikattojen lämmöneristys-, vedeneritys-, puu- ja peltityöt. Valmistunut 2022 maaliskuu (yht. n. 2000m2)

Töölönkatu 26, vesikattosaneeraus. Pääurakoitsija Oma Rakennus Oy

Kohteessa vesikaton saneeraus sisältäen purkutyöt, uudet lämmön- ja vedeneristykset, sekä pellitykset. Valmistunut 2022 kesäkuu. (yht. n. 400m2)

HSY Ilmalan vesitorni, Ilmalankuja 2 Helsinki, pääurakoitsija Skanska Infra Oy

Kohteessa uusitaan kaikki vesitornin vesikaton lämmön- ja vedeneritykset. (yht. n. 4000m2)

KOy Konalaterra, vesikattosaneeraus

Saneerauskohde jossa saneerattiin koko kohteen kaikki vesikatot. Urakkaan kuului myös kattokaivojen, kattokupujen, räystäiden puutöiden ja pellitysten uusimiset (yht. n. 6500m2)